Corona maatregelen S.V. Vogelenzang:

4 september 2020 15:45

Bestuur

S.V. Vogelenzang heeft een aantal maatregelen genomen om de algemene coronaregels op de eigen accommodatie praktisch toe te passen. Omdat er weinig ruimte rond de velden is en we over een beperkt aantal kleedkamers beschikken, hebben we ongebruikelijke beslissingen moeten nemen.

Belangrijke punten voor de S.V. Vogelenzang-teams én bezoekende verenigingen zijn:

• Kom altijd omgekleed naar de vereniging, kleedkamers zijn beperkt beschikbaar; Elk team krijgt, indien beschikbaar, 1 kleedkamer te beschikking.
  • Voor > 18 jaar zijn de 1,5m maatregelen ook van toepassing in de kleedkamer. Dit betekent max. 6-8 personen per team in de kleedkamer. Dit is van toepassing op omkleden en douchen
  •  Er is geen overdekte ruimte voor een wedstrijdbespreking; besprekingen vinden plaats op het veld (of bij de thuisclub);
  • Om publiek te spreiden wordt u geacht de 1.5m in acht nemen
  •  U wordt verzocht, voordat u de kantine gaat betreden aan de registratie te voldoen. Uw formulier kunt u in de betreffende box doen.

• De keuken in de kantine van de S.V. Vogelenzang is tot nader orde gesloten.

• In de kantine is ruimte voor maximaal 22  bezoekers. Als er geen zitplaats is moet je de kantine helaas verlaten. Hou in verband met de duur en beperkte ruimte ook rekening met andere teams.

• Ook op het terras van de S.V. Vogelenzang is de 1,5m van toepassing.

Met de medewerking en hulp van alle S.V. Vogelenzang leden én de bezoekende verenigingen, moet het lukken om, ook onder de huidige omstandigheden, plezierig en veilig te voetballen.

Alle informatie over het gebruik van de velden, looproutes, kleedkamers en kantine zijn op diverse plaatsen, in- en rondom het veld, de kantine en de kleedkamers aan gegeven.

Bestuur S.V. Vogelenzang