SV Vogelenzang jeugd O 15 kampioen ‘najaarsreeks’ 2019-2020.

SV Vogelenzang jeugd O 15 kampioen ‘najaarsreeks’ 2019-2020.

15 december 2019 14:45

DL

Het derde klasse kampioenschap van het team was al een feit na de overwinning op zaterdag 7 december. DSK was toen de tegenstander. AMVJ en UNO, beide concurrenten voor de titel speelden die dag gelijk, waardoor Vogelenzang qua punten niet meer te achterhalen was. De thuiswedstrijd tegen Amstelveen Heemraad O 15-2 op zaterdag 14 december ging dan ook nog om des keizers baard. Vogelenzang speelde de eerste helft in een soort fantasieopstelling, waarbij de achterhoede de voorhoede vormde en omgekeerd.

Vogelenzang liep voor de rust uit naar een 3 – 0 voorsprong, maar moest de tegenstander na de rust  toch langszij laten komen, met andere woorden de wedstrijd eindigde in een 3 – 3 gelijkspel. Beide ploegen lieten gedurende de wedstrijd veel kansen liggen, maar duidelijk was wel dat Vogelenzang in de tweede helft grote moeite had bij het ‘uitverdedigen’. We zouden tegenstander Amstelveen Heemraad te kort doen door als reden hiervoor alleen de straffe tegenwind als oorzaak te noemen. De gasten bleven geloven in een goed resultaat tegen de kampioen en heel begrijpelijk was dan ook de vreugde bij de tegenstander na de gelijkmaker kort voor het einde van de wedstrijd. Het zag er trouwens heel even naar uit dat scheidsrechter Rob Essenberg door een verdraaide knie dat einde niet zou halen. Hij wist gelukkig de laatste minuten wel vol te maken. Enkele spelers van Vogelenzang baalden overduidelijk van het gelijke spel, maar die teleurstelling verdween na afloop snel door de waarderende woorden in de toespraakjes van bestuurslid Bob van der Putten en voorzitter Rein Veldhuizen. Leider Tom de Jong en gelegenheidsleider Daan de Geus en vaste grensrechter (assistent scheidsrechter) Peter Apswoude hoorden het uiteraard ook met plezier aan en dat gold ook voor het contingent aanwezige ouders. Leider Bjorn van de Raad kon het gebeuren helaas niet bijwonen. De jonge heren van de O 15 gingen vervolgens met genoegen op de foto met een heuse kampioenschaal. 

Op de foto ziet u staand vlnr: Stan Teeuwen, Dylan Linnekamp, Sem van Baalen, Quinden van Schrevendijk, Tim van de Spek, Rover Exoo, Thomas de Jong, Thomas Oolders, Daan de Geus, Peter Apswoude, Pepijn van de Putten, Ryan Linnekamp, Pepijn "Akie" van Aken en Jelte Teeuwen. Gehurkt  vlnr: Javier Vankan, Tim Apswoude en Benjamin Veldhoven (met dank aan Bjorn voor het doorgeven van de namen). 

Als beloning voor dit kampioenschap zal het team door de teamsponsors Autorijschool Lippens, Administratiekantoor Vogelenzang (Cees Weijers) en SEKO (Bob van der Putten) nog een speciale activiteit aangeboden krijgen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!