Opbrengst Rabo ClubSupport 2020

14 november 2020 14:00

Bestuur/DL

Dit jaar hebben 4.523 leden van de Rabobank Bollenstreek hun stem uitgebracht op de 202 deelnemende clubs uit de Bollenstreek, die in totaal € 100.000,- uit het maatschappelijk dividend van de RABO mochten verdelen om de lokale leefomgeving te versterken.

De RABObank is van mening, dat een club zoveel meer is dan een club, dat het een plek is waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. In de bollenstreekregio zijn er heel wat mooie clubs! Het bestuur van de SV Vogelenzang kan zich helemaal vinden in deze standpunten.

Het verenigingsleven staat dit jaar onder nog grotere druk dan in andere jaren. Dat komt door wegvallen van kantine-inkomsten, als gevolg van de door de regering uitgevaardigde Coronamaatregelen. De clubsupport actie RABO-bank onder haar bollenstreekleden leverde de SV Vogelenzang dit jaar € 364,72 op. Voor het bestuur een meer dan welkom bedrag in deze moeilijke tijden.

Onze dank gaat uit naar de RABO-bank voor deze Clubsupport actie en natuurlijk naar de RABO leden die hun stem hebben uitgebracht op onze kleine, maar mooie vereniging.