Beste vrienden van de S.V. Vogelenzang

15 november 2020 14:45

bestuur

Het zijn rare en bizarre tijden. Het coronavirus heeft het dagelijkse leven in zijn greep. We blijven zoveel mogelijk thuis en houden afstand. Niet alleen de voetbalvelden liggen er verlaten bij, ook een groot deel van de economie is stil gevallen. S.V. Vogelenzang wil graag jullie aandacht vragen voor onze Sponsoren, onze steunpilaren jaar in, jaar uit.

Bedrijven groot en klein,  die onze club al jaren een warm hart toedragen en steunen. Voor veel van onze sponsoren is het een lastige tijd.  De S.V. Vogelenzang vraagt u om vooral ook in deze tijden hen een steun in de rug te geven. Denk vooral aan onderstaande bedrijven bij een aankoop of bij de zoektocht naar een dienstverlening. Zij steunen onze club sinds jaar en dag. Samen kunnen we hen een wederdienst verlenen, als een steuntje in de rug:

AGK Elektro Joost Oolders, Autobedrijf G.J. van der Put, Autorijschool Jan Lippens, AW Mense Groen, Bloemsierkunst Sander Teeuwen, Boom- en tuinverzorging Erik van der Peet, Boshut ‘Het Panneland’, Bouwbedrijf De Groot, Carwash Heemstede BV, Chinees Indisch Restaurant ‘KingsGarden’ in De Zilk, C&T Reclame, COOP Hulsbosch, De Vries Installatietechniek, Donar Groen, DvH timmerwerken, Evers Staalconstructies BV, Haarboetiek Annelies, Installatietechniek Henk Vader, Keijzers horecagroothandel, Klaren Klokken, LJ Sports Lisse- Sassenheim, Martijn van Bakel Glazenwasserij- Schoonmaakbedrijf, Omnyacc Goes en Deen, Onderhoudsbedrijf Marco van den Hoorn, Pedicure Karin van Nieuwenhuizen, Royal van Zanten, SEKO/Caleber Logistics, Schildersbedrijf F.S. Roelen en zonen, Sportfishing Company, Stuc BV, Van Wieringen Cuisiniers, VHGM Van Harlingen Grondwater Management B.V. en  VAK Vogelenzangs Administratie Kantoor (Cees Weijers).

Bij de foto voor dit stukje gaat het natuurlijk om de steunpilaren. Het symboliseert de waarde van onze sponsors. Het gaat hier niet om het gebrek aan dubbele beglazing in het gebouw en de wat zorgelijk staat van het dak. Onze eigen opstallen verkeren gelukkig in betere staat.

Bestuur SV Vogelenzang.