Eerste vergadering van het nieuwe bestuur

12 april 2021 16:15

Mij bereikte het bericht dat de eerste vergadering van het bestuur in nieuwe samenstelling op woensdag 7 maart plaats zou vinden. Voor mij een reden om even naar de club te lopen met de bedoeling een foto te maken van het nieuwe bestuur. De vergadering vond plaats in de kantine, omdat daar met gemak de anderhalve meter afstand tot elkaar aangehouden kan worden.

Binnengekomen in de kantine merkte ik dat na een jaar afwezigheid op deze plek, vanwege Coronabeprekingen, het nog steeds aanvoelde als thuiskomen en dat was een lekker gevoel. Petra Duivenvoorde, Saskia van Haaster – Warmerdam, Mandy Hulsbosch – van Hensbergen, Bjorn van der Raad (ook lid van het oude bestuur), Michiel Rolvers, Carla Veenings - van Oosten (vertrekkend penningmeester) waren wel aanwezig. Een foto maken lukte echter niet, omdat Bob v.d. Putten (eveneens lid van het oude bestuur) zich helaas moest afmelden vanwege een lichamelijk ongemak. De foto zal moeten wachten tot de eerstvolgende bijeenkomst op woensdag 12 mei, in de hoop dat men dan wel voltallig is. Het is de bedoeling dat we op de site de komende tijd wat aandacht gaan besteden aan onze ‘nieuwe’ bestuurders (ter introductie) en aan de mensen die het bestuur na jarenlange trouwe ‘dienst’ verlaten hebben.

Ik wens het nieuwe bestuur het beste toe en ik denk dat ik dat doe namens alle leden en overige mensen met een hart voor de club. Uitdagingen genoeg in de aanloop naar een nieuw veld, - trainingsveld en het gezamenlijk gebruik van een nieuwe kantine met de tennisvereniging. Voorafgaand daar aan wens ik iedereen die dit wil een snelle vaccinatie toe tegen dat verrekte virus, opdat alles weer zo veel als maar mogelijk normaal wordt.

Het clubhuis verlatend zag ik de heren van het eerste onder het ‘genot’ van een hagelbuitje een trainingspartijtje afwerken op het eerste veld, duidelijk heel blij dat men op maandag- en woensdagavond weer met de groep tegen een balletje mag trappen. Dus dan maar een fotootje gemaakt van deze dartelende heren. Wel jammer dat men na de training nog niet mag douchen in de kleedkamer. Dat is nog wel iets om naar uit te kijken volgens Tom Juffermans.