Nieuwe samenstelling bestuur SV Vogelenzang en een damesteam in oprichting.

18 mei 2021 11:30

De tweede bestuursvergadering in de bijna nieuwe samenstelling vond plaats op woensdag 12 mei. Dit keer kon iedereen aanwezig zijn en dus loonde het de moeite een foto te maken. Op de foto wordt het nieuwe bestuur nog geflankeerd (helemaal links) door de in het najaar aftredende secretaris Raoul Matthijsse. Verder ziet u van links naar rechts Mandy van Hensbergen, Bob van der Putten, Saskia van Haaster – Warmerdam, Bjorn van der Raad, Petra Duivenvoorde en Michiel Rolvers.

Het is de bedoeling om op deze site de komende tijd wat extra aandacht besteden aan de introductie nieuwe bestuursleden Mandy, Saskia en Petra. Nog nooit heeft de club een bestuur gehad met daarin drie vrouwen. Voor de SV Vogelenzang is dit een mooi unicum. Nu is kennen een groot woord, maar het beeld dat ik van deze dames al heb, is dat ze hun ‘mannetje’ zullen staan. Binnen het bestuur hebben Mandy en Bjorn speciale aandacht voor de jeugd. Dat geldt ook voor Bob, die ook een lijntje heeft naar onze trainer voor voetbaltechnische aangelegenheden. Saskia is Rein Veldhuizen opgevolgd als voorzitter, Petra gaat secretarisfunctie van Raoul overnemen en Michiel gaat de penningen beheren als opvolger van Carla Veenings – van Oosten.

De rol van de dames binnen onze vereniging lijkt ook verder toe te nemen doordat er (volgens de informatie die ik gekregen heb) onder aanvoering van Quinta Heeremans een achttiental dames bezig zijn de club te verblijden met een damesteam in oprichting. Met hulp van Kevin Boelé wordt er wekelijks al getraind. Het roept prettige herinneringen op aan de jaren (1989 – 2003) dat we binnen onze vereniging meiden- en damesteams hadden. Laten we hopen dat het inderdaad gaat lukken opnieuw een damesteam in competitie te krijgen. Het nieuwe bestuur wensen we nogmaals veel succes toe bij hun inspanningen voor onze club. Er liggen volop uitdagingen.