22 december 2021 14:00

SvH

Goedendag lieve sportvrienden,

Eindelijk een nieuwsbrief van jullie nieuwe voorzitter. Het heeft even op zich laten wachten, maar het is nu de hoogste tijd om een ieder een beetje bij te praten.

Het liefst had ik dit met jullie op ons eigen terrein gedaan onder het genot van een drankje (misschien wel twee ).
We hebben helaas onze plannen voor de maand december weer aan moeten passen i.v.m. corona. Onze voetbal kien avond is helaas niet gehouden, maar ook de geplande jeugdactiviteiten kunnen  niet doorgaan. Het maakt het voor de vrijwilligers ook lastig om de positieve spirit te behouden door alle veranderingen en afzeggingen door corona.
Onze nieuwjaarsreceptie kan en mag uiteraard ook niet doorgaan, we hebben hier al een andere datum voor geprikt en wel 14-5-2021. Dit wordt dan een receptie om ons 90 jarige bestaan te vieren.  We hopen dan  Carla en Rein in het zonnetje te zetten wat ook hoog tijd wordt! Vervolgens willen  we kijken of er in dit weekend een mogelijkheid is om nog wat andere activiteiten te plannen, zodra hier meer duidelijkheid over is hoort u zo snel mogelijk van ons. Iedereen is uiteraard welkom om een drankje te komen drinken en om ons eerste heren team te komen bewonderen die spelen tegen Legmeervogels om 14.30 uur.
De jeugd is goed bezig ondanks de corona perikelen. De grote club aktie heeft 791,76 Euro opgeleverd dat is een mooi bedrag dit viel samen met de opbrengst van de Coop , € 1355,20 , U begrijpt dat onze penningmeester heerlijk geslapen heeft deze dagen.
Voor de jeugd liggen er ook al wat uitjes in het verschiet, zo hopen we het jeugdkamp weer te houden in juni ( 24-25-26 ) en de Jo-17 gaat naar een toernooi in Arnhem. Ook staan de toernooien weer gepland in het weekend van 28 mei.
Onze kantine wordt ook nog voor en door andere mensen gebruikt op de dagen dat er geen voetbal zaken zijn. Zo wordt er op de dinsdag middag nog steeds een “oudere middag “georganiseerd en ja die ligt nu ook even stil door corona, maar zodra het weer kan gaan ze weer van start.
Ik hoop jullie zo weer een beetje bij gepraat te hebben, rest mij nog om een ieder hele fijne dagen te wensen en voor het nieuwe jaar gezondheid en veel sportvreugde toe te wensen.

Vriendelijke groet,
Bestuur SV Vogelenzang,