De vlag uit voor onze Jubilarissen.

15 januari 2022 12:15

Het bestuur besteedt normaal gesproken tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgebreid aandacht aan onze jubilarissen. Door de Coronaperikelen en bijbehorende opgelegde beperkingen konden de recepties in 2021 en dit jaar niet doorgaan. Op 14 mei staat nu de receptie in het kader van het 90 jarig bestaan van onze vereniging in de planning. We hopen dat die receptie in dit speciale clubjaar wel doorgang kan vinden en dat we bij die gelegenheid alsnog meer aandacht kunnen besteden aan onze jubilarissen, onder het motto beter laat dan nooit.

Alvorens het Coronatijdperk aanbrak is Rick van de Raad trouwens aan de aandacht ontsnapt. Hij was op 1 januari 2020 vijfentwintig jaar lid.

In 2021 hadden zijn neef Bjorn van de Raad, Jansonius (Soos) Teunissen, Peter Wester en Tom de Jong vijfentwintig lidmaatschapsjaren achter hun naam staan.

Marcel Heemskerk, Serge Lagerweij en Rob van Dam waren in dat jaar veertig jaar lid.

In 2022 bereiken Hans Graas, Pino Toledo en Loek Kleverlaan de vijfentwintig jarige mijlpaal. Mike Linnekamp heeft dan veertig jaar lang zijn contributie betaald en als ik goed geïnformeerd ben spannen Olaf Verhoeven en Alex van Haaster de kroon met hun vijftig jaar lidmaatschap.

De SV Vogelenzang vlag gaat dus (alsnog) uit voor deze trouwe leden van onze (inmiddels) kleinere vereniging. Mede dankzij die trouw staat onze vereniging nu op de drempel van het 90 jarig bestaan.