SV Vogelenzang 90 jaar jong (1)

15 mei 2022 15:45

Uw schrijver heeft geen idee hoe hij meerdere foto’s bij een verslagje op onze site kan zetten. Rest er dus maar één mogelijkheid, het verslagje van de gebeurtenissen op zaterdag 14 mei 2022 opknippen in kleine stukjes. Een samenvatting van de algemene kennisquiz de avond tevoren zal trouwens van iemand anders moeten komen. Ik mocht het huis nog niet verlaten wegens de laatste dag van mijn Corona isolatie. Waarom meld ik u dit? Wie weet wil men nog iets met dit verslagje over 10 jaar als de club het 100 jarig bestaan bereikt en terugkijkt op voorliggende jaren. De afgelopen twee jaar stonden natuurlijk in het teken van de Corona pandemie met alle daaruit voorvloeiende beperkingen en maatschappelijke ontwrichting. De scherpe kanten van alle ellende lijkt nu achter de rug e laten we maar hopen dat het woord lijkt kan worden vervangen door blijkt.

Om 15.00 uur startte de zaterdag met het hijsen van een nieuwe vlag met de opdruk 90 jaar, 1932 – 2022. Ons erelid Rinus Boot, in aanwezigheid van zijn onvolprezen echtgenote Alie en onze jongste jeugd (jo8), mocht die vlag hijsen omdat hij het oudste lid van onze vereniging is.