SV Vogelenzang 90 jaar jong (2)

15 mei 2022 15:45

Na het vertoonde vlagvertoon onder stukje 1 was het tijd voor de ouder kind wedstrijden. Voor sommigen ouders ongetwijfeld een zweterige aangelegenheid aangezien de potjes werden gespeeld op een stralende dag onder een hemelsblauwe lucht. Bij ouderen onder zal het herinneringen hebben opgeroepen aan 2017, het jaar waarin we het 75 jarig bestaan mochten vieren. Ook toen was het prachtig weer.

Bij dit soort gelegenheden zijn de weergoden ons blijkbaar gunstig gezind en dat is volkomen terecht. Heel leuk die potjes voetbal, met dus veel volk op beide voetbalvelden en kijkers lang de lijn en op het terras. Het wachten is op de tijden dat we met meer teams weer een volle bak hebben op voetbaldagen. Na afloop van de wedstrijdjes was het met een drankje goed toeven op het gras.