SV Vogelenzang 90 jaar (5)

18 mei 2022 11:45

Op deel 5 en verder heeft u enkele dagen moeten wachten. Meer dan drie items kunnen we gelijktijdig niet kwijt op de doorlopende banner van onze site en we zien graag dat alles wel gelezen wordt door de bezoekers. Vandaar een paar dagen verplicht wachten op het vervolg. Dat vervolg mocht er trouwens best wezen door de aanwezigheid van Kevin Dinkelberg, KNVB bondsvertegenwoordiger. Hij kwam niet met lege handen. Het bestuur kreeg ter gelegenheid van het SV jubileum een mooi beeldje, dat volgens voorzitter Saskia een mooi plekje gaat krijgen in onze nieuwe kantine (samen met de tennisclub).

De in 2021 teruggetreden en dus ex voorzitter Rein Veldhuizen kreeg evenals onze vorig jaar teruggetreden ex penningmeester Carla Veenings - van Oosten een zilveren KNVB speld. Rein als dank voor zijn 11 jaar bestuurswerk, waarvan 10 jaar als voorzitter, Carla voor haar goede penningenbeheer sinds 2009. Beiden wisten uiteraard van niets. Het is altijd leuk om iemand te verrassen. Rein kwam trouwens toch al niet voor niets uit Friesland over. Hij mocht ook nog zijn naambordje schroeven op het vernieuwde overzicht van ereleden en leden van verdienste in onze kantine. De leden van de SV Vogelenzang gaven hem die terechte status op de ledenvergadering in 2021. In zijn dankwoord meldde Rein dat het hem in Friesland in zijn nieuwe woonplaats Workum nog niet gelukt was ander vrijwilligerswerk te vinden. Wellicht dat de oorkondes als Lid van Verdienste en zilveren KNVB speld drager voor hem deuren opent, die voor anderen gesloten blijven?