De fotogalerij in de hal is klaar.

5 december 2019 14:15

Vorige week was het dan zover; de fotogalerij in de hal naar de ingang van de kantine is klaar. Frans en zonen van schildersbedrijf F.S. Roelen en zn. B.V. te Hillegom hebben zich in het zweet gewerkt en de lijsten voorzien van prachtige, frisse, SV Vogelenzang kleuren. Het resultaat mag er echt zijn. De kosten van deze galerij heeft de Club Surplus voor haar rekening genomen.

In de lijsten zijn teamfoto’s uit de geschiedenis van onze club geplaatst. Wellicht ziet u uzelf terug op een van de mooie foto’s. Ook hebben wij een lijst gevuld met de start en historie van de Klaverjasclub. Een eerbetoon aan deze club, die helaas sinds vorig jaar niet meer bestaat. Ten afscheid deed deze club ons een mooie financiële donatie.

Een deel van de galerij is nog niet gevuld. Zo spoedig mogelijk plaatsen we daar mooie foto’s in van onze jeugd. Het bestuur dankt Frans en zn. voor de realisatie van de galerij en de Club Surplus voor het financieel mogelijk maken hiervan.

Namens het bestuur,

Rein Veldhuizen.