Kan Engeland 'Its Coming Home' eindelijk waar maken op het EK?

Vandaag om 11:00  Vanavond om 21:00 uur speelt Engeland haar eerste wedstrijd op het Europees kampioenschap. Vandaag speelt het tegen Servië en later wachten Slovenië en Denemarken in de groep. Een mooi moment om de Engelsen onder de loep te nemen en te zien of zij na de grote favoriet voor de eindzege zijn. meer »

Oranje tegen Polen in openingswedstrijd EK, hoe verging ons dat eerder?

Vandaag om 7:00  Vandaag wacht voor het Nederlands elftal de eerste wedstrijd op het Europees kampioenschap. Tegen Polen moeten de eerste punten worden gepakt door de ploeg van Ronald Koeman. De openingswedstrijd op een EK zegt vaak een hoop over de rest van het toernooi. Hoe deden we het eigenlijk vorige toernooien in de eerste wedstrijd? We nemen de laatste drie edities waar Nederland aan meedeed onder de loep. meer »

In de schaduw van EK-gekte, werkten Dick Advocaat en Cura�ao aan WK-droom

Gisteren om 14:00  Hoe groot de aandacht was toen Dick Advocaat met Curaçao afreisde naar Turkije voor een paar oefenpotjes, zo minimaal was de belangstelling toen het een paar dagen geleden voor het eerst echt om de knikkers ging. Ja, een paar fimpjes van een dansende Cor Pot in de bus, maar verder... En dat terwijl het Curaçaose elftal de eerste stap richting het WK van 2026 heeft gezet, ondanks dat de EK-gekte dat misschien een beetje verdoezelde.  meer »