Toernooien sv Vogelenzang

Tweede editie ‘Birdsong’ toernooi

16 januari 11:15  De naam doet bij sommigen misschien vermoeden dat het hier een internationaal gebeuren betreft, maar dat is niet juist, al weet niemand wat er in de toekomst verscholen ligt. Dit toernooi op ons sportcomplex vond plaats op zaterdag 11 januari. De deelnemers waren BSM, HBC zaterdag, Overbos en onze eigen vereniging. Onze zuidelijke buurman Van Nispen was niet beschikbaar voor dit toernooitje, al wil ik de andere gasten daarmee niets te kort doen. Ook zij waren meer dan welkom. Iedere club speelde twee wedstrijden van drie kwartier. De winnaars van de eerste wedstrijd speelden tegen elkaar om de eindzege. De verliezers om de derde en vierde plaats. Wedstrijdjes om weer spelritme op de doen in de aanloop naar de herstart van de competitie na de winterstop. Gerard Bakker onze oud-jeugdtrainer en – Vogelenzanger kwam ook weer eens een kijkje nemen op onze velden, omdat zijn zoon Jeroen als gastspeler was uitgenodigd om het oranje shirtje weer eens aan te trekken. Dat gaf ons gelegenheid wat dingetjes van vroeger op te halen, zoals de aanwezigheid zijn contractueel vastgelegde fles Jägermeister in de koelkast van de bestuurskamer, ter opwarming van zijn gestel na koude winteravond trainingen. Jeroen liet tijdens beide wedstrijdjes trouwens zien van toegevoegde waarde te zijn. meer »

Toernooien 2019

13 mei 17:00  Hierbij alle informatie t.b.v. de toernooien op 25 meimeer »