In het zonnetje

Zilveren KNVB speld voor André Burger.

29 januari 15:30  Sinds jaar en dag zet André, niet spelend lid van de SV Vogelenzang, zich in voor de gemeenschap. Dat doet hij als raadslid voor het CDA sinds 1993. Het is André geweest die samen met Henk Schell van de PVDA in het jaar 2015 het voortouw nam om iets te doen aan de leefbaarheid, woningbouw, (sport)voorzieningen en ruimtelijke kwaliteit in Vogelenzang. Het sindsdien lopende project is gaan leven onder de naam ´Vitaal Vogelenzang´. Daarnaast heeft hij zich op tal van andere terreinen ingezet. De lijst is lang, maar om een paar voorbeelden te noemen: lid werkgroep Amnesty International Vogelenzang, lid ledenraad Vereniging Dorpsraad Vogelenzang en lid algemeen bestuur Regionale Brandweer Midden- en Zuid-Kennemerland. meer »

Flip Roelen 75 jaar lid van de SV Vogelenzang.

6 januari 14:45  Zoals gebruikelijk is er tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de SV Vogelenzang aandacht voor de jubilarissen van onze vereniging. In 2020 is dat er maar één, maar wel een hele bijzondere. Dit jaar is erelid Flip Roelen 75 jaar lid van ´zijn´ SV Vogelenzang. Voor de aftrap van de Nieuwjaars wedstrijd op 4 januari tussen het eerste en een selectie van voor het merendeel oudere leden van de club werd Flip in het zonnetje gezet. Voorzitter Rein Veldhuizen had voor het front van de ´troepen´ waarderende woorden voor zoveel clubliefde. Het speldje met de opdruk 75 had het bestuur uiteraard niet in voorraad, dat moest speciaal voor Flip worden besteld. Ook kreeg hij de bijbehorende oorkonde overhandigd en zijn vrouw Corrie kreeg van één van onze jongste leden Kee Hulsbosch een prachtig bloemetje. Corrie heeft Flip door de jaren heen de ruimte gegeven om Flip voor de club heel veel te laten betekenen en daar zijn wij haar dankbaar voor.meer »

SV Vogelenzang jeugd O 15 kampioen ‘najaarsreeks’ 2019-2020.

15 december 14:45  Het derde klasse kampioenschap van het team was al een feit na de overwinning op zaterdag 7 december. DSK was toen de tegenstander. AMVJ en UNO, beide concurrenten voor de titel speelden die dag gelijk, waardoor Vogelenzang qua punten niet meer te achterhalen was. De thuiswedstrijd tegen Amstelveen Heemraad O 15-2 op zaterdag 14 december ging dan ook nog om des keizers baard. Vogelenzang speelde de eerste helft in een soort fantasieopstelling, waarbij de achterhoede de voorhoede vormde en omgekeerd. meer »