In het zonnetje

In het zonnetje

Peter Dedding 50 jaar lid s.v. Vogelenzang

8 mei 20:15  Peter werd op 13 maart 1962 in de ouderlijke woning aan de Vogelenzangseweg 338 van vader Arie en moeder An Roessen geboren. Dit was een heel goed en bijzonder jaar. De ouderen onder weten natuurlijk nog wel dat toen de eerste single van de Beatles uit kwam ‘Love me do’ en Anneke Grönloh werd in Nederland wereldberoemd met ‘Brandend Zand’. En laten we vooral niet vergeten dat het in Nederland wettelijk verboden werd om een trekhond te houden. De laatste 23 trekhonden werden dus werkloos. meer »

222x gelezen

Hans Graas, ook hij 2 x 25 jaar lid van de SV Vogelenzang

4 mei 10:15  Hij kwam ter wereld op 4 november 1962 in Overveen. Zijn ouders Herman en Miep woonden daar op een bovenwoning in, bij kennissen van opa en oma die er tegenover gehuisvest waren. Herman en Miep kregen na Hans nog vier kinderen, Paul, Carola, Sandra en Marriëtte, die slechts 1 jaar oud mocht worden. Hans is lid sinds 26 januari 1997, dat wil zeggen sinds zijn laatste lidmaatschap, want net als bij Loek kleverlaan is er sprake van een eerder lidmaatschap. In zijn geval was dat op zeven jarige leeftijd in 1969. Dat lidmaatschap duurde tot 1995. Hij stopte toen met veldvoetbal, niet wetend dat hij ook niet spelend had kunnen blijven. Hans heeft dus nu twee keer een 25 jarig jubileum achter zijn naam staan. Zonder onderbreking zou hij dus dit jaar 52 jaar lid zijn geweest. Twee jaar na de geboorte van Hans verhuisde het gezin Graas vanuit Overveen naar Vogelenzang. Vader Herman reed op weg naar zijn werk als leraar op de Paulus LTS in Hillegom in een geleende auto door Vogelenzang en zag dat er nieuwbouw plaatsvond aan de Teylingerweg. Pa en ma besloten daar een woning te kopen. meer »

263x gelezen

Mike Linnekamp 40 jaar lid SV Vogelenzang.

1 mei 10:00  Hoewel het op de voorgrond treden voor hem niet hoeft was hij toch zo vriendelijk me te woord te staan voor dit stukje. Mike jubileert 3 jaar nadat zijn oudere broer Phil deze 40 jaar oude mijlpaal passeerde. Hij is lid sinds 1 juli 1982. Mike is het tweede en jongste kind van Flip Linnekamp en Margret Heemskerk. Hij kwam op 19 april 1976 ter wereld in het ziekenhuis in Haarlem. Het gezin woonde toen nog in een woonboot nabij de brug in Hillegom over de Ringvaart. Op éénjarige leeftijd verhuisde hij met ouders en broer naar de Godfried Bomanslaan In Vogelenzang. Daarna woonde het gezin aan de Vogelenzangseweg tegenover de tweesprong Vogelenzangseweg Leidsevaart. Mike verliet de ouderlijk woning om in 2003 bij Nancy in te trekken. Zij kreeg komend vanuit Bennebroek een woning toegewezen bij ‘de Witte Hond’, waar sinds kort nieuwbouw gerealiseerd is. Pa en ma wonen daar nu ook.meer »

319x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!