Nieuwsbrief Beheer Sportpark 06-02

7 februari 19:15  Berichten van het Stichtingsbestuur, We hadden beloofd jullie maandelijks te informeren over de voortgang nu bij deze,meer »

Beheer Sportpark Vogelenzang

5 januari 16:00  Even onszelf voorstellen, maar daarvoor eerst een stukje terug in de geschiedenis. In het raadsbesluit van 17 september 2020 over Vitaal Vogelenzang, heeft de gemeente Bloemendaal een projectbudget beschikbaar gesteld van €200.000,-- ten behoeve van de beheer- en onderhoudskosten, voor de komende 10 jaar, van een nieuw te bouwen clubgebouw. Die €200.000,- wordt gestort in een vitaliteitsfonds voor het behoud van de sportverenigingen.meer »

KIENAVOND SV VOGELENZANG

28 november 12:15  DE LAATSTE IN DE HUIDIGE KANTINE! Zoals bijna ieder jaar zal ook dit jaar vlak voor de kerst een KIENAVOND verzorgt worden door de S.V. Vogelenzang.meer »