Oktober contributie maand

30 september 12:15  Vanaf 1 oktober zullen de contributies weer geincasseerd gaan worden.meer »

Petra Duivenvoorde weer terug in het bestuur.

25 augustus 9:15  Dit stukje is met enige vertraging door de vakantieperiode tot stand gekomen. Petra is de laatste van de nieuw toegetreden bestuursleden die we op onze site willen introduceren. Ze is niet onbekend met deze rol in de SV Vogelenzang. Je zou haar net als voorzitter Saskia een herintreedster kunnen noemen omdat zij van 2013 tot 2018 al eerder in het bestuur gezeten heeft. Destijds had ze als aandachtsgebieden met name jeugdzaken en het notuleren van vergaderingen. Toen al was het bestuur drie dames rijk, met Saskia, penningmeester Carla en Petra dus. Een gegeven dat daarvoor binnen onze club nooit eerder was voorgekomen.meer »

Mandy Hulsbosch - van Hensbergen ook toegetreden tot het bestuur

21 juni 15:00  Mandy is voor de Vogelenzanger die (ook) inkopen doet bij de plaatselijke en onmisbare Coop geen onbekend gezicht. Naast de zorg voor haar vier kinderen Siep, de tweeling Mats en Tijn en dochtertje Kee is zij wekelijks ook nog zo’n 12 uur te vinden in ‘de zaak’. Siep is nu 13, Mats en Tijn 11 en Kee 7. Ze zijn allemaal lid van de SV. Vogelenzang. Tijn en Kee staan tussen de palen om de ballen tegen te houden. Mandy trouwde in 2014 met Peet Hulsbosch. Ze runnen nu de Coop supermarkt in navolging van Peets ouders Piet en Anneke.meer »