Eerste vergadering van het nieuwe bestuur

Gisteren, 12 april 16:15  Mij bereikte het bericht dat de eerste vergadering van het bestuur in nieuwe samenstelling op woensdag 7 maart plaats zou vinden. Voor mij een reden om even naar de club te lopen met de bedoeling een foto te maken van het nieuwe bestuur. De vergadering vond plaats in de kantine, omdat daar met gemak de anderhalve meter afstand tot elkaar aangehouden kan worden. meer »

Berichtgeving van het bestuur

31 maart 14:15  Navolgende berichtgeving is al eerder verzonden naar de mailadres van onze leden. Het kan echter geen kwaad om deze informatie ook open te stellen voor mogelijke andere geïnteresseerden. Onze site is hiervoor een passende plek. De tekst is geschreven door onze onvolprezen Rein Veldhuizen mede namens het bestuur. Hier en daar heb ik een paar kleine aanpassingen gedaan, of iets toegevoegd. Dit laatste is dan een aangegeven met een cursief lettertype (DL). meer »

LJ Sports blijft bereikbaar

3 februari 22:00  Helaas zullen ook de winkels de komende periode moeten sluiten.meer »