De vlag uit voor onze Jubilarissen.

15 januari 12:15  Het bestuur besteedt normaal gesproken tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgebreid aandacht aan onze jubilarissen. Door de Coronaperikelen en bijbehorende opgelegde beperkingen konden de recepties in 2021 en dit jaar niet doorgaan. Op 14 mei staat nu de receptie in het kader van het 90 jarig bestaan van onze vereniging in de planning. We hopen dat die receptie in dit speciale clubjaar wel doorgang kan vinden en dat we bij die gelegenheid alsnog meer aandacht kunnen besteden aan onze jubilarissen, onder het motto beter laat dan nooit. meer »

Nieuwsbrief

22 december 14:00  Goedendag lieve sportvrienden, Eindelijk een nieuwsbrief van jullie nieuwe voorzitter. Het heeft even op zich laten wachten, maar het is nu de hoogste tijd om een ieder een beetje bij te praten. meer »

Coop en Statiegeldactie