Nieuws

Nieuws

Algemene Kennisquiz jubileumweekend mei 2022

25 mei 16:00  Naar deze quiz hebben alle deelnemers drie jaar kunnen uitkijken en hebben ze zich hier goed op kunnen voorbereiden. In vele achterafkamertjes in Vogelenzang is dan ook door menigeen in het geniep jaren geoefend. Ook hebben de quizmasters Bjorn, Rick, Stefan, Bert en Daniël voor deze editie veel tijd gehad om er een spraakmakende quiz van te maken. En dit laatste is zeker gelukt.Dat iedereen er zin in had was goed te zien op de quiz avond die dit jaar voor ieders geluk eens was op vrijdag de 13e van mei 2022. De quiz zou aanvankelijk om 19:30uur starten zoals al drie jaar van te voren groots was aangekondigd op alle social-media kanalen en speciaal voor de ouderen onder ons hebben de quizmasters met rooksignalen, postduiven, flessenpost, morse en telex de ouderen weten te bereiken. Leuk dat je de signalen hebt opgepikt Marcel “Puffel” van der Putten. meer »

155x gelezen

SV Vogelenzang 90 jaar (5)

18 mei 11:45  Op deel 5 en verder heeft u enkele dagen moeten wachten. Meer dan drie items kunnen we gelijktijdig niet kwijt op de doorlopende banner van onze site en we zien graag dat alles wel gelezen wordt door de bezoekers. Vandaar een paar dagen verplicht wachten op het vervolg. Dat vervolg mocht er trouwens best wezen door de aanwezigheid van Kevin Dinkelberg, KNVB bondsvertegenwoordiger. Hij kwam niet met lege handen. Het bestuur kreeg ter gelegenheid van het SV jubileum een mooi beeldje, dat volgens voorzitter Saskia een mooi plekje gaat krijgen in onze nieuwe kantine (samen met de tennisclub). meer »

151x gelezen

SV Vogelenzang 90 jaar (6)

18 mei 11:45  De Club Surplus had voor het bestuur ook nog een beste verrassing. Commissievoorzitter Fons Vinken overhandigde voorzitter Saskia namens de leden van het ‘steunfonds’ een check van € 5000, vrij te besteden. Saskia was er zichtbaar blij mee. Met dit substantiële bedrag is er heel wat mogelijk in onze nieuwe clubruimte, als deze verhoopt voor aanvang van het seizoen 2023 – 2024 opgeleverd wordt. Fons kon de aanwezigen mededelen dat de jaarlijkse bijeenkomst van de Club Surplus leden op 24 juni plaats zal vindenmeer »

143x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!